12 Aralık 2007 Çarşamba

Pars Narko Terör - Seda Bakan - (Zulfiye)

10 Ekim 1985 yılında dünyaya gelen Seda Bakan Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret bölümü mezunudur. Üniversiteden sonra TÜRVAK'ta oyunculuk eğitimi alan Seda Bakan, hálá orada oyunculuk derslerini sürdürmektedir. "Sana Mecburum", ilk oyunculuk deneyimidir. Oyunculuk hakkında düşüncelerini "Oyunculuk her zaman aklımdaydı. Küçük yaşlarda bile sinemaya gittiğimde kendimi beyazperdede hayal ederdim." cümlesi ile açıklıyor. Terazi burcu olan Seda Bakan bununla ilgili olarak "Evet, dakikam dakikama uymaz mesela... Böyle bir sorunum var ve çevremdeki birçok kişi bu duruma alıştı artık... Ben dengesiz bir insanım! Çok kötü bir ruh halinden keyifli bir moda çok rahatlıkla geçebiliyorum. O anda yaşıyorum diye şükrediyorum ve bu çok işime yarıyor" diyerek burçlara olan inancını ortaya koyuyor. Kendine olan güvenini de bu cümlelerle pekiştiriyor "Güzel olduğumu düşünmüyorum ama çirkin bir kız da değilim. Beni kendi halime bıraktıkları zaman çok salaş şeyler giyiyorum. "Bugün güzel giyineyim, daha güzel olayım" gibi bir ruh haline girmem. Kendimi nasıl rahat hissediyorsam öyle davranır ve öyle giyinirim."

Seda Bakan, kariyerine bir çok reklam ve Sana Mecburum adlı dizisindeki performanslarından sonra MTV Türkiye kanalında The Base Chart Show adlı programda yeni sezonun sunuculuk performansını eklemiş durumda. Son olarak Osman Sınav'ın iddialı projesi "Pars Narkoterör" de Zülfiye karakterini canlandıracakır.

Daha Fazlası İçin >>>

Osman Sınav 'dan Uyuşturuyuca Darbe

'Pars Kiraz Operasyonu' ile uyuşturucunun uluslararası bağlantısını deşifre eden yapımcı Osman Sınav, yeni dizisi 'Pars Narkoterör' ile son darbeyi vurmaya hazırlanıyor.

Çekimleri Van'da başlayan dizide, Türkiye'de kurulan yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillerin ortaya çıkması ve Şamil adlı bir polisin verdiği mücadele anlatılıyor. Show TV'de ocak ayında ekrana gelmesi planlanan 'Pars Narkoterör'ün konusu şöyle: İstanbul Narkotik başkomiseri Şamil Baturay, katıldığı rutin bir operasyonda, yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillere rastlar. Narkotikte birlikte çalıştığı nişanlısı Zülfiye ile birlikte Van'a aile ziyaretine gittiğinde ise kendisini uyuşturucu baronlarının tam ortasında bulur. Şamil ile Zülfiye'nin aşkı, Şamil'in abisinin uyuşturucuyla ilgili bir operasyonda şehit edilmesiyle imkânsız hâl alır. Abisinin kaybıyla hayata küsen Şamil, intikam peşine düşer. Afganistan'dan İran'a, Van'dan Berlin'e kadar uzanan yeni bir 'toz hattının' kurulmak üzere olduğunu ve bu ticaretin teröre kaynak sağladığını keşfeden Şamil'in çalışmaları, vatan için verilen bir mücadeleye dönüşür. Bu savaşta en önemli ipuçları ise Zülfiye'de gizlidir. Metin Günay'ın yönettiği dizide İbrahim Çelikkol (Şamil), Seda Bakan (Zülfiye), Nida Şafak (Asena) ve Atilla Olgaç (Mehdi) rol alıyor.

Daha Fazlası İçin >>>

Pars Narko Terör Bölümleri

Efsane Yönetmen Osman Sınav‘ın yine ekranların vazgeçilmezi olmak için yeni bir yapıta imza atıyor.Çok yakında Showtv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin fragmanları ve videoları yayınlanmaya başladı.İlgi görmeye devam eden o videoları ve fragmanları sizler için tekrar yayınlıyoruz…








Daha Fazlası İçin >>>