21 Ocak 2008 Pazartesi

Pars NarkoTerör: Yılın merak uyandıran dizisi

Osman Sınav’ın yapımcısı olduğu “PARS NARKOTERÖR” adlı televizyon dizisi 21 Ocak Pazartesi günü Show TV ekranlarında yayına giriyor.
Sinegraf Film Yapım Şirketi’nin sahibi olan yapımcı - yönetmen Osman Sınav bu kez narkotik polisleri, terör örgütleri ve uyuşturucu ağı üçgenini konu alan televizyon dizisi “Pars Narkoterör” ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Hikayesi Osman Sınav ve Aybars Bora Kâhyaoğlu tarafından yazılan, senaryosu Aybars Bora Kâhyaoğlu’na ait olan “Pars Narkoterör”ün yönetmeni Metin Günay.
Oyuncu kadrosunda ise İbrahim Çelikkol, Seda Bakan, Oğuz Galeli, Nida Şafak, Leyla Bilginel, Osman Soykut, Müge Ulusoy, Hüseyin Soysalan, Erdal Cindoruk, Rana Cabbar, Erol Alpsoykan, Erol Babaoğlu, Şahika Koldemir, Funda Şirinkal, Murat Ergün, Yaşar Özdemir, Server Mutlu, Gürkan Elmalıoğlu ve Attila Olgaç isimleri yer alıyor.

Çekimlerine 6 Aralık’da Van’da başlanan ve halen İstanbul’da devam eden “Pars Narkoterör”, 21 Ocak’da Show TV ekranlarında yayına giriyor.

“Pars Narkoterör” dizi film projesinin yazım süreci yaklaşık üç ay sürdü. “Pars Narkoterör”ün senaryo yazımına konsept danışmanlığını Zülfü Canpolat, narkotik danışmanlığını ise Zafer Ercan yaptı. Söz konusu süreçte narkotik polisleri ve yaşam tarzlarına, terör örgütlerinin taktikleri ve uyuşturucu ağı ile bağlantılarına dair geniş bir araştırma yapan senaryo ekibi, dramı ve aksiyonu kuvvetli bir proje ortaya çıkardı. Ayrıca, “Pars - Kiraz Operasyonu” sinema filmi öncesinde yapılan araştırma ve çalışmalar “Pars Narkoterör” dizisi için bir taban oluşturdu; dizinin yazımında bu çalışmalardan da faydalanıldı.

Çarpıcı bir içeriğe sahip olan “Pars Narkoterör”ün müziklerini ise, yaptığı dizi müzikleriyle adından sıkça söz ettiren Gökhan Kırdar hazırlıyor.

“Pars Narkoterör”ün yapım ekibinde ise; görüntü yönetmeni Tevfik Şenol, genel sanat yönetmeni Sırma Bradley, kurgu yönetmeni İbrahim Sanver Özcan, görsel efekt yönetmeni Şahin Derun, yardımcı yönetmen Ayhan Özen, sanat yönetmeni Esra Yıldız, yapım sorumlusu Mesut Ünlü ve yapım koordinatörü Yasemin Merdamert yer alıyor.

“Pars Narkoterör”, çarpıcı ve dramatik hikayesiyle, 2008 yılının en güncel sorunlarına parmak basarak damgasını vuracak şekilde iddialı geliyor.

Daha Fazlası İçin >>>

PARS NARKOTERÖR 1. BÖLÜM

“PARS NARKOTERÖR 1. BÖLÜM” Ortadoğu’daki terör örgütleri, büyük devletlerin çıkarları için açılacak savaş ihalelerini paylaştı. Resmi yollarla finanse edilemeyen bu örgütler, örtülü uyuşturucu paralarıyla besleniyor. Terörün merkez bankasında geçer tek para, uyuşturucu...

Bu büyük resmi ancak kıyısından görebilen İstanbul Narkotik Başkomiseri Şamil Baturay, üstlendiği bir operasyonda, farkında olmadan, Türkiye üzerinde kurulan büyük oyunun tam ortasına düştü. Uyuşturucu parasıyla terör faaliyetlerini ve örgütlerini destekleyen uyuşturucu ağaları ise, Şamil Baturay’ın yollarına çıkacağından haberdar değiller. Şamil öyle bir kız sevdi ki... Uyuşturucu ticareti yapan bir ailenin kızını... Zülüf’ü. İstanbul Narkotik’te çalışmasına rağmen, Zülüf’ün bile, ailesinin uyuşturucu ticareti yaptığından haberi yok. Onun tek arzusu, bir an önce Şamil’le evlenebilmek.

Afyon eken, ölüm biçer. Araya kan girecek... Oysa ne Şamil’in, ne de Zülüf’ün bu durumdan haberi yok.

Olan biteni gören gözler ise, zifiri karanlıkta bile gören gözler... O gözler, Pars’ın gözleri.
Narkotik ile terör bağlantısını çökertmeye yemin etmiş vatanseverlerin, zorlu mücadelesi Pars Narkoterör’de...

Daha Fazlası İçin >>>