14 Ocak 2008 Pazartesi

Pars NarkoTerör

Daha Fazlası İçin >>>

PARS NARKO TERÖR 21OCAK 'DA BAŞLIYOR...

Pazartesi akşamı ilk bölümüyle Show TV'de ekrana gelecek olan Osman Sınav'ın yeni dizisi 'Pars Narkoterör'ün ilk bombası, önceki gün büyük bir gürültüyle patladı.
Film ve dizilerindeki aksiyon sahneleriyle kendi tarzını oluşturan Sınav, 'Pars Narkoterör'de de insanları yakmaya, arabaları havaya uçurmaya devam ediyor. Önceki gün bir askerî konvoyun pusuya düşürülmesi sahnesi çekildi. Çekimleri İstanbul dışında, Kurtköyde çekilen patlama sahnesi için Almanya'dan özel efekt grubu getirildi. Aynı ekip daha önce de Osman Sınav'ın 'Deli Yürek' ve 'Kurtlar Vadisi' projelerinde çalışmıştı.
Bir askerî cipin havaya uçurulduğu sahnede jandarma, sınırda iki teröristle birlikte çok miktarda uyuşturucu yakalıyor. Ancak karakola intikalleri sırasında başka bir terörist grup tarafından pusuya düşürülüyorlar. Tam bu sırada mayın patlıyor. Çapraz ateşte kalan jandarma ağır kayıp veriyor. Bir haftalık hazırlığın ardından gerçekleşen patlama sonunda, alev topuna dönen cip, ekiplerin uzun uğraşları sonunda zorlukla söndürüldü.
Daha önce böyle bir sahnenin Türkiye'de çekilmediğini söyleyen Sınav, "Benzerlerini yine biz yapmıştık. Bu sahne için iki aracı kiraladık, ikisini satın aldık." diyor. Yönetmen Metin Günay da "Bu çapta bir patlama yapılmamıştı. Aynı anda iki patlama çektik. Gerçek mermiler ve mayınlar kullandık. Almanya'dan gelen ekip bu işte gerçekten uzman." şeklinde konuştu. İlk bölümü merakla beklenen 'Pars Narkoterör'de İbrahim Çelikkol ve Seda Bakan rol alıyor

Daha Fazlası İçin >>>