14 Aralık 2007 Cuma

Pars Narko Terör Çok Yakında Show Tv 'de

İstanbul Narkotik başkomiseri Şamil Baturay, katıldığı rutin bir operasyonda, Türkiye’de kurulan yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillere rastlar. Narkotikte birlikte çalıştığı nişanlısı Zülüf ile birlikte Van’a aile ziyaretine gittiğinde ise, kendisini uyuşturucu baronlarının tam ortasında bulur.

Çerkez oğlu Şamil ile Kürt kızı Zülüf’ün aşkı, Şamil’in abisinin uyuşturucuyla ilgili bir operasyonda şehit edilmesiyle daha da imkansız bir hâl alır. Abisinin kaybıyla hayata küsen Şamil, elde ettiği bazı ipuçlarıyla tekrar harekete geçer ve intikam için uyuşturucu baronlarının peşine düşer.

Afganistan’dan İran’a, Van’dan Berlin’e kadar uzanan yeni bir “toz hattının” kurulmak üzere olduğunu keşfeden Şamil, zorlu bir mücadeleye girişir. Bu toz hattının terörörgütleriyle bağı olduğunu ve uyuşturucudan kazanılan paranın terörü finanse ettiğini anlayan Şamil’in verdiği mücadele, kişisel bir gayret olmaktan da çıkarak, vatan için verilen bir mücadeleye dönüşür.

Bu savaşın kazanılmasını sağlayacak en önemli ipuçları ise, Şamil’in aşkı Zülüf’de gizlidir. İstanbul Narkotik başkomiseri Şamil Baturay, katıldığı rutin bir operasyonda, Türkiye’de kurulan yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillere rastlar. Narkotikte birlikte çalıştığı nişanlısı Zülüf ile birlikte Van’a aile ziyaretine gittiğinde ise, kendisini uyuşturucu baronlarının tam ortasında bulur.

Daha Fazlası İçin >>>

Osman Sınav - Pars Narko Terör

Osman Sınav çok ilgi gören bir yapımcı ve hırslı bir yönetmendir.O seçici işler ile birlikte kendini senaryo yazarlığına adamıştır.Kimi yönetmenler ile karşılaşarak ve onlar ile işbirliğine girerek kendisini ve işlerini geliştirerek eserler oluşturdu.

Osman Sınav 1956 yılında Burdur da doğmuştur.1975 ile 1975 yılları arasında ressamlık okudu, tekstil tasarım çizimi ile ilgilendi ve İstanbul Güzel Sanatlar Yüksek okulunda Tv-Film enstitüsünde öğrenim gördü.

Onun kariyeri 1987 yılında 500 kadar TV ve Radyo reklamı yazarlığı ve yönetmenliği ile başladı.1987 den sonra ise yönetmenlik ve yapımcılık ile ilgili uzun metrajlı film, Tv diziler ve radyo,televizyon ya da tiyatroda oynanan oyunlar ile eserler oluşturdu.

1984 yılında Sİnegraf Film Production’u kurarak istanbul da Tv dizileri, uzun metrajlı filmleri üretmeye başladı.

O Director’s Association(Yönetmenler Derneğine), Cinematic Rights Owner’s Society üye olarak komite de Türk sinemasının ve Televizyon yapımcıları derneğinin yetkili bir üyesi oldu.
(Sinegraf Film şirketinin resmi web sitesinden ingilizceden türkçeye çevrilerek alıntı yapılmıştır.)

Daha Fazlası İçin >>>

Yüksel Aytuğ : "Osman Sınav'ı Zor Bir Sınav Bekliyor"

Osman Sınav şimdilerde yeni dizisi Pars Narkoterör için harıl harıl çalışıyor. Sınav'ı son olarak Hülya Avşar'ın TurkMax'teki programında izledim. Belli ki yeni dizisi, en az Pars: Kiraz Operasyonu filmi kadar ses getirecek. Uyuşturucu-terör bağlantısı konusunda ne denli hassas olduğumu bu köşenin okurları artık iyi biliyor.
Bu nedenle Sınav'ı yürekten destekliyorum. Bundan bir kaç yıl önce ülkemize gelen Hollandalı narkotik şube müdürü, gazeteciyazar dostum Emrullah Ergenç ile yaptığı söyleşide çok önemli bilgiler vermişti. Hollandalı polis, 5 yıl önce Türkiye'nin uyuşturucu trafiğinde sadece bir "geçiş yolu" olduğunu, ancak bugün "tüketim noktası" haline geldiğini belirtmişti.

Zira 5 yıl önce Türkiye'den geçen uyuşturucu, kara para olarak geri dönüyordu. Oysa şimdi başta Extasy olmak üzere uyuşturucu hap olarak ülkemize girmekteydi. Ve şimdi sıkı durun: Hollandalı narkotikçiler İstanbul'da sadece cuma ve cumartesi gecesi satılan uyuşturucu hap miktarını 30 ila 50 bin arasında hesaplamışlardı. Düşünün; İstanbul'da her hafta sonu koca bir stadı dolduracak kadar gencimiz, kendini hapla zehirliyor!.. Ve uyuşturucu baronlarının buradan elde ettikleri para, Güneydoğu'da Mehmetçiğin göğsüne kurşun olarak geri dönüyor...

Osman Sınav, programda bu konuyla ilgili çok çarpıcı bir görüşü de dile getirdi. Köprü ülkeler eğer uyuşturucu trafiğini engelleyici tedbirler alırsa, uyuşturucu baronları tarafından geçiş değil, "tüketim noktası" haline getirilerek cezalandırılıyordu. Osman Sınav'ı zor bir sınav bekliyor. Allah yardımcısı olsun!

Daha Fazlası İçin >>>

Yüksel Aytuğ : "Allah Yardımcısı Olsun"

Osman Sınav şimdilerde yeni dizisi Pars Narkoterör için harıl harıl çalışıyor. Sınav'ı son olarak Hülya Avşar'ın TurkMax'teki programında izledim. Belli ki yeni dizisi, en az Pars: Kiraz Operasyonu filmi kadar ses getirecek. Uyuşturucu-terör bağlantısı konusunda ne denli hassas olduğumu bu köşenin okurları artık iyi biliyor. Bu nedenle Sınav'ı yürekten destekliyorum. Bundan bir kaç yıl önce ülkemize gelen Hollandalı narkotik şube müdürü, gazeteciyazar dostum Emrullah Ergenç ile yaptığı söyleşide çok önemli bilgiler vermişti.

Hollandalı polis, 5 yıl önce Türkiye'nin uyuşturucu trafiğinde sadece bir "geçiş yolu" olduğunu, ancak bugün "tüketim noktası" haline geldiğini belirtmişti. Zira 5 yıl önce Türkiye'den geçen uyuşturucu, kara para olarak geri dönüyordu. Oysa şimdi başta Extasy olmak üzere uyuşturucu hap olarak ülkemize girmekteydi. Ve şimdi sıkı durun: Hollandalı narkotikçiler İstanbul'da sadece cuma ve cumartesi gecesi satılan uyuşturucu hap miktarını 30 ila 50 bin arasında hesaplamışlardı. Düşünün; İstanbul'da her hafta sonu koca bir stadı dolduracak kadar gencimiz, kendini hapla zehirliyor!.. Ve uyuşturucu baronlarının buradan elde ettikleri para, Güneydoğu'da Mehmetçiğin göğsüne kurşun olarak geri dönüyor...

Osman Sınav, programda bu konuyla ilgili çok çarpıcı bir görüşü de dile getirdi. Köprü ülkeler eğer uyuşturucu trafiğini engelleyici tedbirler alırsa, uyuşturucu baronları tarafından geçiş değil, "tüketim noktası" haline getirilerek cezalandırılıyordu. Osman Sınav'ı zor bir sınav bekliyor. Allah yardımcısı olsun!

Daha Fazlası İçin >>>

Pars Narko Terör Kadrosu

Metin Günay'ın Dizimizin Yönetmeni Olacağı Açıklandı....
Gerçek ismi: Hakkı Metin Günay
Doğum tarihi: 26/01/1963
Doğum yeri: Isparta
Eğitimi: YTÜ Mimarlık

Filmleri - Oyuncu (1 Film)
Kapıları Açmak 1992

Filmleri - Yönetmen (9 Film)
İki Aile 2006
Rüzgarlı Bahçe 2005
Aynalar 2004
Kasabanın İncisi 2003
Ekmek Teknesi 2002
Deli Yürek 1999
Sıcak Saatler 1998
Kralın Hayatı 1996
Gurbetçiler 1996
Sanat Yönetmeni
Gerilla 1994

Yardımcı Yönetmen
Süper Baba

Daha Fazlası İçin >>>